Polityka prywatności

KLAUZULA INFORMACYJNA DO UMOWY USŁUG FOTOGRAFOWANIA

1. Administratorem danych osobowych Zleceniodawcy jest DKK Fotografia Przemysław Koczy, ul. Kruczkowskiego 8, 44-370 Pszów NIP: 6391939433 REGON: 364094878 reprezentowany przez Darię Keler-Koczy.
2. Celem jest realizacja umowy, a podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. b Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady.
3. Na podstawie niniejszej umowy, Ubędzie przetwarzać dane osobowe takie jak: imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, numer telefonu, dane dotyczące dnia ślubu/sesji fotograficznej, w celu realizacji przedmiotu umowy, takich jak: wykonania zdjęć podczas ślubu oraz sesji zdjęciowych, obróbki zdjęć, druku odbitek oraz albumów, publikacji na stronach internetowych Wykonawcy, archiwizacji zdjęć oraz danych do celów podatkowo-księgowych. Dane osobowe tj. imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail będą przechowywane do momentu realizacji przedmiotu umowy. Dane osobowe w postaci zdjęć będą przechowywane do 5 lat. Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych oraz laboratoriom wywołującym zdjęcia.
4. Zleceniodawcy przysługuje prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.
5. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną przez stronę Kontakt (Napisz do mnie).
6. Zleceniodawca posiada prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
7. Korzystając ze strony akceptujesz jej zasady. W przypadku jeśli nie jesteś w stanie zaakceptować zasad, prosimy o nie korzystanie z mojej strony.
8. W razie jakichkolwiek pytań związanych z "Polityka prywatności" dostępną na stronie www.dkkfotografia.pl proszę o kontakt poprzez formularz kontaktowy zamieszczony na stronie.